Tarieven

Tarieven

Vergoedingen

 

Vanuit de basisverzekering is er géén vergoeding van de consulten en / of het laboratorium-onderzoek. Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden consulten en of laboratorium-onderzoek gedeeltelijk. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar (dokter van Gellicum is lid van de AVIG, de Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde, lidnummer: 1295).

 

Betaling van consulten kan uitsluitend via PIN (geen creditcards) of contant (gepast geldbedrag).

 

De gefactureerde tijd omvat de consultduur, vermeerderd met de tijd die wordt besteed aan het uitwerken van het consult (bijvoorbeeld het opstellen van het behandelplan, schrijven van verwijzingen / brieven). Dit geldt voor alle consulten, dus ook voor de telefonische consulten en de behandeling / beantwoording van e-mails.

 

Per 20-09-2022 gelden de volgende tarieven:

Eerste consult, inclusief bloedafname*, tot 75 minuten€ 225,00
Consult lang, tot 60 minuten€ 200,00
Consult regulier, tot 45 minuten€ 175,00
Consult kort, tot 30 minuten€ 135,00
Telefonisch consult, tot 10 minuten**€ 30,00
Telefonisch consult, tot 15 minuten**€ 50,00
Herhaalrecept, maximaal 4 receptregels€ 25,00
Herhaalrecept, meer dan 4 receptregels€ 50,00
Beantwoording e-mail, schrijven brieven / verwijzingenTijd wordt gefactureerd conform de tarieven v/h telefonische consult
Reisverklaring ten behoeve van medicatie***€ 25,00

* Hiermee wordt echt alleen het afnemen van bloed bedoeld. De kosten van het uitvoeren van de bloedtests door het laboratorium vallen hier dus NIET onder! In de prijs van het de eerste twee consulten (respectievelijk het eerste (intake-) consult en het tweede consult waarin de laboratorium-uitslagen en het behandelplan besproken worden) zijn twee telefonisch consulten (van ieder maximaal 10 minuten) ter evaluatie en aanpassing van de behandeling inbegrepen, respectievelijk 4 en 8 weken na aanvang van de behandeling.

** Alleen bedoeld voor bespreking van de effecten van de behandeling, aanpassing van (dosering van) medicatie en bespreking van beperkt lab-onderzoek (d.w.z. controle van eerder afwijkende uitslagen).

*** Een dergelijke verklaring is nooit een garantie dat u uw medicatie daadwerkelijk mee kunt nemen naar het land van bestemming. Dit hangt af van de lokale wetgeving. Controleert u dit alstublieft ruim voor vertrek!

Top