Contact

Per maandag 15-01-2018 gaan de volgende wijzigingen in het contact met de praktijk en de praktijkorganisatie in:
 
1. Nieuw telefoonnummer
De praktijk heeft per 01-01-2018 een nieuw telefoonnummer: 070 - 20 42 084 (vanuit het buitenland: + 31 70 20 42 084). Het oude nummer komt hiermee te vervallen.
De medewerksters die de telefoon beantwoorden, hebben geen medische achtergrond. Zij kunnen dus geen medische vragen beantwoorden. Voor het bespreken hiervan meldt u zich aan voor het terugbelspreekuur via: www.primelab.nl/nl/formulier-terugbelspreekuur/.
 
2. E-mail vervalt per 15-01-2018
De mogelijkheid om medische vragen per e-mail te stellen vervalt. Het afhandelen van de mail kostte onevenredig veel tijd, daarnaast is e-mail onvoldoende interactief om medische kwesties snel en efficient te bespreken.
In plaats hiervan het  komt er een telefonisch terugbel-spreekuur (op maandagen, woensdagen en vrijdagen van 13.30 - 15.00 uur) Dit spreekuur is bedoeld om korte medische kwesties te bespreken. De maximale consultduur is 10 minuten (zie voor de tarieven: www.primelab.nl/nl/tarieven/). Om een afspraak te maken voor het terugbel-spreekuur vult u het formulier op de website in: www.primelab.nl/nl/formulier-terugbelspreekuur/, waarin u kort u vragen beschrijft.
 
3. Bloedafname op praktijk alleen nog mogelijk tijdens het eerste consult
Voor uw periodieke bloedonderzoek kunt u een formulier aanvragen via deze link: www.primelab.nl/nl/aanvraag-formulier-laboratoriumonderzoek/. U krijgt het laboratoriumformulier, de gegevens van het laboratorium in uw regio en een instructie voor de medewerker van de prikpost per e-mail toegestuurd.
 
 

Primelab

  • 070 - 20 42 084
  • Afspraak tijdens het terugbelspreekuur? Ga naar: www.primelab.nl/nl/formulier-terugbelspreekuur/
  • www.primelab.nl
  • Tauro Kantorencentrum
    Koninginnegracht 19
    2514 AB Den Haag

Top